Vragen

Ik wil een ePub bestand laten maken. Wat is nu de eerste stap?
Als u een ePub bestand door ons wilt laten maken dan kunt u een account aanmaken op onze website Pumbo.nl of u belt of mailt ons rechtstreeks. Registreren op Pumbo.nl is alleen noodzakelijk als u ook gebruik gaat maken van de distributie van uw ebook. U kunt zich op de volgende pagina registreren: https://www.pumbo.nl/auth/register

Bestanden kunt u aanleveren via email of https://pumbo.wetransfer.com

Wat voor ebook bestanden maken jullie?
In principe maken wij van een aangeleverd bronbestand een ePub ebook, reflowable. Wilt u graag een ebook in fixed-layout laten maken? Neemt u dan persoonlijk contact met ons op. De tarieven op de website gaan altijd uit van conversie naar het standaard ePub formaat, reflowable.
Wat voor bestanden kan ik aanleveren?
Voor de conversie van uw boek naar een ebook kunt u de volgende bestanden aanleveren: PDF, InDesign, Word 2003, Word 2007, Word 2010, Pages en OpenOffice. De voorkeur gaat uit naar een PDF formaat.
Hoe lang duurt het omzetten van een boek naar ebook?
Gemiddeld 10 werkdagen. Snellere levering graag in overleg.
Kan ik het ebook bestand tussentijds controleren?
Voordat u de definitieve versie download heeft u altijd eerst de mogelijkheid om de eerste (concept) versie te bekijken. U heeft de mogelijkheid om feedback te geven en eventueel aanpassingen te laten doen. Ebookproduction.com verricht nadrukkelijk geen inhoudelijke of redactionele controle op het werk.
Hoe komt de opmaak eruit te zien?
De layout van het ePub bestand wordt zoveel mogelijk gebaseerd op het originele bestand. In het geval van complexe layout kan het ebook bestand er anders uit komen te zien. Dit vanwege technische beperkingen van het ePub formaat. Indien u een specifieke layout wenst, dient u dit vooraf met ons af te stemmen. Voor dergelijke aanpassingen kan een meerprijs worden gerekend. Ebookproduction.com verricht nadrukkelijk geen inhoudelijke of redactionele controle op het werk. Via de volgende link kunt u een voorbeeld bestand downloaden: Download voorbeeld bestand.
Kan een ePub bestand ook beveiligd worden?
Wij leveren altijd een onbeveiligd ePub bestand af. De beveiliging wordt er pas opgezet op het moment dat een klant het ebook aanschaft. Dit kunnen wij eventueel ook afhandelen bij verkoop via uw eigen site. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wat zijn de kosten voor distributie?
Alle distributievormen worden verwerkt via onze hoofdsite www.pumbo.nl. Op de volgende pagina kunt u de exacte mogelijkheden en kosten teruglezen: http://www.pumbo.nl/eigen-ebook-uitgeven/ebook-plan
Voorbeeld bestanden
Via deze link kunt u een blik werpen op enkele door ons uitgevoerde conversies waarbij de epub versie en de print PDF versie naast elkaar staan. Download voorbeeld bestand.